Logeeradressen

Lees hier de persoonlijke ervaringen van ruiters op verschillende adressen, word de vermoeide reiziger met open armen ontvangen? Of laten ze je (na je geld genomen te hebben) jou en je paard in de kou staan?

Een fantastische locatie kan de top bereiken met 5 sterren, als je het niets vind geef je geen ster. Als het echt heel beroerd is, en je mensen wilt waarschuwen op deze locatie nóóit aan te kloppen, geef je een rode ster.

ster gold ster gold ster gold ster gold ster gold

ster2

Stuur je recentie (500 woorden max) naar vrijruiters-at-gmail-dot-com
Geef aan hoeveel sterren je de locatie wilt geven en ze worden bij je recentie geplaatst. Je kan ook een foto erbij doen.

Overnachtingen met paarden:

De Recenties!

****************************************************

Stoeterij Willemien

Door Aafke

We waren op deze locatie voor het dameszadel weekend, maar je kan hier ook op een trektocht overnachten op de camping met uitzicht op de paardenweiden, of in het luxe 8-persoons appartement. Ideaal als je al een paar dagen onderweg bent en dringend rust en verschoning nodig hebt! 😉 Er is zelfs een ligbad! De mensen zijn super-aardig, de stallen heel erg mooi. Vlak bij de veluweroute.  Een superlocatie! Ik geef hem daarom vijf sterren .

Stal Staadegaard/ De Maria hoeve in Renkum

door Marjan

ster2

Geen douche aanwezig, geen wei afgezet bij aankomst, geen water voor de paarden. Tent in de wei bij de paarden. Toiletten nauwlijks te bereiken door de troep. Geen gelegenheid om zadels e.d. op te bergen.

Prijs kwaliteit verhouding niet best. Dit adres is echt af te raden.

Door Aafke

ster2

Stuitend beroerd! Eerste overnachtings adres op de trektocht 2009 Ik kwam pas laat aan dus ik heb niet eens alle ellende meegemaakt, maar ik heb begrepen dat er beweerd werd dat er niets afgesproken was, dat we niet welkom waren,  we werden toen op een heel andere plek ondergebracht als bij de rondleiding beloofd was. Er moest zelf maar een stukje van de paarde wei afgezet worden voor de tenten, voor de rest stonden we op een soort oprit vol met bouwafval. Na veel zeuren eindelijk een emmertje voer voor de paarden, de wc’s nauwelijks bereikbaar midden in het afval. Als je het al wc wilt noemen: in een oude vieze container. (ik heb lekker in een hoekje wild-geplast, er zijn grenzen) Geen douche!!!!!!!  (gloeiend hete dag!)
Wel volop betaald, voor bijna niets, maar omdat er per ongeluk 6 (!!!!) prikpaaltjes meegenomen waren bij het opruimen is Stacy dagenlang per telefoon gestalkt!

Huifkarcentrum Wouter Hazelager in Otterloo

door Marjan

ster gold ster gold ster gold ster gold

Goede weides. Hooi en biks genoeg. Mooi veld voor de tentjes (ook met schaduw) en mooie plek om overdekt te kunnen zitten bij slecht weer en om spullen droog neer te leggen.  Goede wc’s en douche. Barbecue aanwezig. Mooie accomodatie! Een aanrader!

Door Aafke

ster gold ster gold ster gold

Leuke locatie, groot huifkarcentrum met Shires! Voldoende weideland, op een mooi, met bomen omzoomd grasveld ernaast kan je de tenten opzetten. Nette douche en wc, waar je kleren droogblijven, in de stal. Geen gezeur over hoevaak en hoe lang je mag douchen. Mooie blokhut, groot, voor bar-b-quen erbij. Je kan er droog zitten en eventueel ook slapen, en je zadel en spullen staan droog. Zelf emmer water vullen voor de paarden want er is geen drinkwater in de weide. Wel alle brok die je nodig kan hebben. Hele mooie plek.
Aardige mensen


Fjordenmanege in Hoenderloo

door Marjan

ster gold ster gold ster gold ster gold

Zeer gastvrije ontvangst. De  mensen bekommeren zich echt om de paarden en de mensen. Keurige schone stallen. Gezellige kantine met kookgelegenheid en serviesgoed e.d. Slaapzaal boven de kantine met heuse bedden. Blokhutje met 2 stapelbedden zeer gezellig!

Zeer goede wei met water voor de paarden.

Douche aanwezig )sober maar goed genoed voor een trktocht) Nette toiletten.

Een aanrader, ik ga er zeker nog eens heen!

Je krijgt hier meer dan waar voor je geld en vooral een fijn gevoel!

.

Door Aafke

ster gold ster gold

Leuke gezellige simpele ponykamp-stijl manege. Grappig doch ietwat stoffig slaapbalkon met bedden boven de kantine. Geweldig mooie wei voor de paarden: Tarq wist niet wat hij zag en heeft zich helemaal volgevreten. Vrij primitieve douche in schuur, maar hij doet het en daar gaat het om. Er is een tweede douche, maar die heeft alleen koud water. Douchen is aan tijd gebonden. Nette wc’s. De zadels konden in de stal; daar was een goeie plek met springbalken waar we alle zadels op onden bergen. Er is een heel mooi blokhutje met twee stapelbedden. Ze hebben grasbrok wat Tarq erg vies vond en niet wilde eten. Ik was heel tevreden.
Aardige man.


Advertenties

2 Reacties

  1. […] Logeeradressen […]

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: