Ik en mijn paard

Op deze pagina kunnen NVVR-leden zichzelf en zijn/haar paard voorstellen!

.

Edith Muller en Max

edith-en-max

Vanessa Pieters en Poekie

vanessa-en-poekie1

vanessa-en-poekie

Marina en Stijn

marina1

marina2

Jaqueline Poot, en Primavera (senior)

Jan Roxs, en Dior

Rianne en Triple

Wenny en Skratti

Aafke en ”The boys”, Rabhar en de Tarq

Aafke en de Tarq

Advertenties

5 Reacties

 1. Wauw! Wat een mooi statie-portret. Vooral ook omdat jullie er allebei (!) zo vrolijk op staan; stond er iemand een hele grote wortel na te doen achter die camera ofzo?

 2. Voor tarq een wortel, and voor mij een blok chocolade!
  Stuur ook een foto op!!!!!!!

 3. Wauw, dat is een hele mooie foto Jaqueline!

 4. Erg leuk dit initiatief,
  Sinds een tijdje rijden Marjanca(met Billy), Aafke(met Tarq) en ik(metDior) voornamelijk buitenritten. En dat zijn vaak flink lange ritten meestal 1,5 tot 2 uur durende heel aangename ritten. We zien in he gebied waar we rijden erg veel wild maar vnl. reeën, hazen en soms een fazant.
  Onlangs reden we langs de “visplas” bij Yde en daar hebben we een “ïjskonijn” gezien!!!
  Je weet wel zo’n figuur die niet zo gek op paarden is en dan van allerlei opmerkingen maakt en zichzelf een politieagent waant, allemaal in de trent van dit mag niet en daar mag U niet rijden en het is hier verboden voor paarden etc.,etc…… by the way de enige die in overtreding was dat was hij zelf in zijn auto want het is daar verboden voor auto’s! Het leuke aan het verhaal is dat wij als de 3 musketeers erg balsturig en dwars zijn en het liefst alles doen wat verboden is, dus we zijn 200 meter verderop lekker pootje wezen baden met onze trouwe viervoeters in het naburige “Bolhuisgat”(de plaatselijke visplas). Wat een droom is dat met je paard tot zijn buik toe in het water! Daar hebben we enkele heel mooie foto’s gemaakt, die zal Aafke wel plaatsen. Morgenavond gaan we weer een supertocht maken met weer nieuwe belevenissen, want zoals iedere ruiter weet is iedere tocht toch weer een belevenis met soms heel spannende en mooie momenten. Wij zijn gelukkige mensen die in dit leven kennis maken met de superenergie van een paard en daardoor ook veel in de natuur mogen zijn. Geniet ervan zolang je met je trouwe vriend(in) om kunt gaan.
  Paardengroet van Jan.

 5. De vrijruiters-bende heeft ook weer een soort ‘Hubertustocht gereden.
  de weersvoorspellingen waren zeer ongunstig, maar het klaarde vanochtend vanaf half negen op tot zelfs “kastelenweer’zoals men dat in de vliegenierswereld noemt! Kastelenweer betekent dat het zulk goed zicht is dat je vanuit de lucht al vliegend over Nederland de kastelen op de Veluwe en in het midden van dit waterrijke land kunt zien liggen, zo dat weten jullie dan ook weer.

  Elke zondagochtend maken de bendeleden van de vrijruiter een buitenrit door het mooie Drenthe rond en vaak ten zuiden van het vliegveld Eelde meestal richting Donderen, Vries, of zelfs verder richting Zeyen en Peest/Norg.
  Super weertje vandaag een straffe zuid-westenwind en een mooi zonnetje, voor echte ruiters het ideale weer. het plan was om onderweg veel foto’s te maken, nou dat hebben we dan ook gedaan, Tarq met Billy staan er op z’n zondags op!
  Via Ydeholt naar de Veenweg richting Vries en dan verder naar het zuiden richting Zeyen.Dwars over een akker doorgestoken in een razende gallop een akker die deze zomer nog vol stond met mais, Dior had het helemaal gehad na een 500 meter gallop!
  Het fototoestel een beetje “opgeschoont” van overbodige prentjes en daarbij de handschoenen(grippies) verloren, tja die waren al een beetje oud dus niet terug gereden, maar wel een extra mogelijkheid voor nieuwe foto’s.
  Via een nieuwe route door Zeyen kwamen we door een enorm spannend bospad weer op de hei uit richting Norg, dan weer rechtsaf naar Vries langs over dat mooie lange pad waar het vaak zo blubberig is en waar je uiteindelijk weer uitkomt halverwege Donderen, stukje recht en dan over dat mooie zandpad waar de paarden zo graag galloperen omdat het richting de stal is en omdat dat erg mooi zand is en dat voelt waarschijnlijk lekker aan de paardenvoetjes. Via de Eswalmanege richting Veenweg, waar we bij Liesbeth nog even wat appels van de boom ‘ritselen’ wat is het vandaag toch weer een heelijke dag geweest met onze viervoeters. Nu de foto’s van de tocht nog!

  Groetjes van Hubertus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: