Gebruiksaanwijzing

Dit is een website in blog-formaat.
Op de pagina’s kan je de onderwerpen kiezen.
Dit blog is nog maar een veulentje, hoe meer er aan gewerkt wordt: hoe groter, en hoe meer categoriën er zullen komen!

Comments:
Onderaan iedere post heb je de mogelijkheid een commentaar in te typen. Klick op de titel van de post om commentaar te kunnen geven: op de hoofdpagina kan je geen commentaar geven. Klick op het woord: ”comments” Het kan zijn dat je comment niet direkt verschijnt maar eerst gemodereerd moet worden. Soms kan het gebeuren dat een comment onder spam wordt gezet: geen nood, dan halen wij het er gewoon weer uit.
Voordat je een comment kan geven, moet je je inschrijven met je mail-adres. Het mail-adres kan alleen door de moderatoren gezien worden: het is niet te zien op de site.

Schrijven voor het blog:
Alle NVVR-leden kunnen (en moeten) bijdragen aan de ontwikkeling van dit blog! Iedereen die een leuk verslag heeft van een NVVR-bijeenkomst, of een sterk verhaal te vertellen heeft, of mooie foto’s wil delen: Stuur alles op naar de moderatoren!
Ook als je een nieuw onderwerp hebt, of een goed idee: stuur het op! Wij plaatsen het dan op het NVVR-Blog!
Als je heel veel wilt bijdragen kan je contributor worden; dan kan je je eigen posts bijwerken en uitbreiden. Je kan als je heel fanatiek bent ook auteur worden, dan kan je zelf posts plaatsen.
Als je actief wilt meewerken aan de ontwikkeling van het blog kan je editor worden: Een editor modereert het blog; hij kan posts van anderen plaatsen, en editten, comments editten of verwijderen.

Zoeken:
Zoek je verslagen of bepaalde onderwerpen, dan kan je die intypen in het lege blokje boven ”zoek”

Bijdragen:
Heb je een goed verhaal, of een mooi verslag gemaakt? Of je hebt mooie foto’s? Of hééééle slechte?
Stuur ze op naar de administrator. Dan komt ook jouw verhaal op de site! 😀

Lezen:
Wil je grotere letters? Klik tegelijkertijd op: Ctrl  en +
De hele pagina wordt dan vergroot.
Om hem weer kleiner te maken klik Cntr   –

Gravatar:
Wil je een eigen avatar bij je commentaar? Ga dan naar de Gravatar site, daar kan je een avatar aanmaken die dan bij je commentaar komt te staan. (gebruik wel hetzelfde mailadres dat je hier opgegeven hebt) Het blog geeft je anders een automatisch gegenereerde avatar.

Smileys:
Je kan smileys plaatsen door de volgende tekens aan elkaar te typen:

: ) wordt 🙂
; ) wordt 😉
: x wordt 😡
: ( wordt 😦
: D wordt 😀
: P wordt 😛
: oops :  wordt 😳
: mrgreen :  Wordt :mrgreen:

RSS

Links boven, onder de banner zie een klein oranje logo. Dit is de RSS feed voor dit blog.

Een RSS-feed geeft je de mogelijkheid de nieuwtjes op verschillende sites en blogs in één opslag te zien. WordPress genereerd naast de gewone HTMLoutput een automatische RSS feed voor alle blogs. Ook kranten en nieuwssites genereren vaak hun eigen RSS. Je hebt een RSS lezer nodig, betaald of gratis. Ga natuurlijk voor gratis. Bv Google-reader of Live-bookmarks, van Mozilla Firefox.

Advertenties
%d bloggers liken dit: