De Vrijruiters

Het Vrijruiters blog is bedoelt als gezellige ontmoetingsplaats voor NVVR-leden, maar alle bezoekers zijn van harte welkom!

De ruggegraat van onze vereniging zijn de leuke, en goed georganiseerde bijeenkomsten, de dagritten en weekenden, en natuurlijk, heel af en toe: een sterrit!!!! 😀
NVVR staat voor : Nederlandse Vereniging voor Vrijetijds Ruiters. Dit is een hele gezellige vereniging met leden verspreid over het hele land. Paard, rijwijze, leeftijd: allemaal niet belangerijk! Bij de NVVR vind je een vereniging waar plezier met je paard en je vrienden voorop staat.

Als je de verhalen op dit blog leuk vind, waarom niet lid worden? De contributie is bescheiden, het rendement duizelingwekkend hoog!
De officiele NVVR-website vind je hier.

Op dit blog delen we verslagen en leuke foto’s van dag-ritten, weekends, trektochten, en kennis. Hier gaan we lekker kletsen over onze paarden en de leuke dingen die we ermee doen!  Een aatal leden miste toch het na-plezier van het doorlezen van een leuk verslag na een geslaagd weekend. Op deze site kunnen we nog een beetje na kletsen: de hoofdpagina werkt als een forum, en daar kunnen we ook onze leukste foto’s delen.

Alle verhalen, artikelen, boekbesprekingen, filmpjes etc. worden eerst op de hoofd-pagina geplaatst, waar gediscussieerd kan worden, daarna komen, waar van toepassing, sommige artikelen op een van de gespecialiseerde pagina, waar geen commentaar meer gegeven kan worden.

Als er een belangerijk nieuwsfeit is, en één van onze leden heeft er kennis van en vind het belangerijk dit te delen, dan wordt er een artikel op de hoofd pagina geplaatst. Je kan die artikelen altijd terugvinden in het archief, door op de lijst Categoriën ”belangerijk nieuws” aan te klikken. Wij vinden dit een belangerijk onderdeel; het is ongeloofelijk hoe er nieuwe regels (met strafmaat ingevoerd) worden, zonder dat er dan aan veel kennisgeving gedaan wordt!

Alle leden van de NVVR die iets leuks geschreven hebben, mooie foto’s gemaakt hebben, of die iets willen delen, zijn welkom hun verhalen en foto’s in te leveren ( zie contact) Je foto’s hoeven niet super-scherp te zijn: het gaat er maar om dat er nog wat op te zien is!  NVVR-foto’s zijn tenslotte bekend om hun wazigheid, en de twee paarden-oortjes onderin het beeld!!!!

Veel plezier met het doorlezen van het enige échte Vrijruiters-blog!!!!

Voor mensen die een hoop te vertellen en te delen hebben, is het mogelijk toegelaten te worden tot de inhoud van deze site als contributor, of auteur. Als contributor kan je je eigen berichten nog aanpassen en veranderen, als auteur kan je op de site zelf ook berichten plaatsen en veranderen.

Voor de echte die-hard enthousiast staat de positie van Editor open: de editor kan berichten plaatsen en alle berichten en comments editten.
Om voor één van deze opties toegelaten te worden, moet je een wordpress account hebben. Dat is gratis en snel gebeurt. ( Je kan dan ook zo je eigen blog opstarten, wees voorzichtig: érrug verslavend!)

Advertenties
%d bloggers liken dit: